Το επίσημο teaser video για το Dakar 2015

13:01 1/1/2015 - Πηγή: AutoBlog

Rally Dakar. Ο πιο δύσκολος, επικίνδυνος, απαιτητικός, κουραστικός κ.ο.κ. αγώνας rally στον κόσμο, ξεκινά στις 4 Ιανουαρίου και αυτό είναι το πρώτο teaser πριν τα πληρώματα πάρουν εκκίνηση.

Τι να πει κανείς για το Rally Dakar; Ο αγώνας των υπερθετικών. 168 αναβάτες μοτοσυκλετών, 49 αναβάτες quads, 143 οδηγοί και άλλοι τόσοι συνοδηγοί αυτοκινήτων και 67 πληρώματα -3 ατόμων- φορτηγών, θα ξεκινήσουν το rally

που θα ξεκινήσει από το Buenos Aires της Αργεντινής, θα περάσει από την Βολιβία και την Χιλή και θα τερματίσει και πάλι στο Buenos Aires. Σύνολο χιλιομέτρων; Πάνω από 9.000, τα μισά από τα οποία είναι χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών ενώ τα υπόλοιπα road sections. 9.000 χιλιόμετρα σε 14 ημέρες! 9.000 χιλιόμετρα που δοκιμάζουν το σώμα και το πνεύμα των συμμετεχόντων στον πιο ακραίο βαθμό.

Ότι θα γίνει ένας θεαματικός αγώνας, θα γίνει. Δεν χρειάζεται να ευχηθούμε γι’ αυτό. Χρειάζεται όμως να ευχηθούμε να ολοκληρώσουν όλοι την περιπέτεια αυτή, χωρίς θύματα –τραυματίες και πολύ παραπάνω, νεκρούς-. Respect στους οδηγούς και τους μηχανικούς τους. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα και ας νικήσει ο ικανότερος!

Keywords
Τυχαία Θέματα