Το Infiniti Q80 Inspiration Concept στο πρώτο του video

H Infiniti στην έκθεση του Παρισιού παρουσίασε το Q80 Inspiration Concept και τώρα έδωσε στον αέρα το πρώτο promo video του τετράπορτου fastback πρωτότυπου που περιγράφεται ως ένα τολμηρό και κομψό αυτοκίνητο, με το Q80 να φαίνεται ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα με την επιθετική του σχεδίαση. Ξεχωρίζουν η πανοραμική οροφή, με το concept να διαθέτει πόρτες που ανοίγουν αντικριστά και μεγάλες ζάντες 22 ιντσών.

Έχει μήκος 5.052 χλστ., πλάτος 2.027 χλστ. και ύψος 1.350 χλστ, με το μεταξόνιο του να φτάνει τα 3.103 χλστ. Φορά έναν

υβριδικό 3,0-λιτρο V6 κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά 550 άλογα με τη κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς. Έχει μέση κατανάλωση 5,5 λίτρα/100 χλμ και 129 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Η καμπίνα του έχει τετραθέσια διάταξη, με την ιαπωνική εταιρία να αναφέρει ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού. Διαθέτει κοφτό τιμόνι, δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το πρωτότυπο φημολογείται πως μας δείχνει το πως θα μοιάζει η επερχόμενη ναυαρχίδα της Infiniti που θα κυκλοφορήσει το 2017-2018. Θα βασίζεται πάνω στην MRA πλατφόρμα της Mercedes-Benz και μηχανικά θα φορά έναν υβριδικό V6 turbo κινητήρα απόδοσης 700 ίππων.

Keywords
Τυχαία Θέματα