Θα ήθελες η Mercedes AMG GT να δείχνει έτσι; [Rendering]

17:46 2/2/2014 - Πηγή: AutoBlog

Με την AMG πλέον να το ανακοινώνει και επίσημα πως η AMG GT θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014, το Ιταλικό Quattroruote ετοίμασε αυτές τις δύο rendering φωτογραφίες του νέου γερμανικού σπορ αυτοκινήτου το οποίο έχει αναπτύξει εξολοκλήρου από την AMG.

Σύμφωνα με τον Gorden Wagener, αρχισχεδιαστή της Γερμανικής εταιρίας, το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία C190, είναι ότι ομορφότερο έχει σχεδιάσει ποτέ. Το καθαρά σπορ αυτοκίνητο θα έχει διαχρονικά κλασσική

ομορφιά και στο πλάι του δεν θα διαθέτει καθόλου σχεδιαστικές γραμμές.

Κάτω από το καπό του θα υπάρχει τόσο ο νέος V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας, όσος και ένα ρίλιτρο turbo V6 μοτέρ, έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερες επιλογές στο κοινό της κατηγορίας της Porsche 911 που θα απευθύνεται.

Θα έχει μήκος 4.500 mm, (-140 mm σε σχέση με την SLS AMG), πλάτος 1.939 mm και ύψος 1.287 mm. Θα κατασκευαστεί πάνω στη κοντύτερη μορφή του αλουμινένιο σασί της SLS και θα φορά ζάντες 19″ με ελαστικά διαστάσεων 265/35 μπροστά και 295/30 πίσω

Θα είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio έκδοση και θα διαθέτει συμβατικές πόρτες. Η Mercedes θα εξοπλίσει το αυτοκίνητο με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αεροτομή η οποία θα ανοίγει μόνη της όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες μεγαλύτερες των 120 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Quattroruote]

Keywords
Τυχαία Θέματα