Τετραπλή μάχη για τον τίτλο, λέει η Red Bull

H εικόνα για την ανταγωνιστικότητα των μονοθεσίων είναι αρκετά ξεκάθαρη μετά από τους 4 πρώτους αγώνες: οι καλύτερες ομάδες είναι η Red Bull, η Ferrari, η Lotus και η Mercedes, με την πρώτη να έχει κατά γενική ομολογία το ταχύτερο μονοθέσιο, τις Ferrari και Lotus

να είναι σε κάποιες πίστες δύσκολοι αντίπαλοι για τη Red Bull, ειδικά η Ferrari, ενώ η Mercedes έχει ένα γρήγορο μονοθέσιο που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό στον έναν γύρο, ενώ, όταν οι θερμοκρασίες δεν είναι υψηλές, μπορεί να κάνει εύκολα τη ζημιά στους υπόλοιπους.

Ο Sebastian Vettel βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 77 βαθμούς, δηλαδή 10 περισσότερους από τον Kimi Raikkonen, αλλά η σειρά ανταγωνιστικότητα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και σίγουρα όχι σταθερή, αφού ο ρυθμός εξέλιξης είναι αυτός που θα κρίνει και τον φετινό τίτλο, και είναι πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα συμβεί μετά από 15 αγώνες που απομένουν.

Ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, πιστεύει ότι υπάρχουν 3 ομάδες που αποτελούν αντίπαλο για την ομάδα του στο κυνήγι και των δύο τίτλων.

Η Ferrari είναι δυνατή, η Lotus έχει ένα καλό αυτοκίνητο, και η Mercedes είναι πολύ δυνατή στον έναν γύρο. Οι υπόλοιποι είναι ένα βήμα βήμα. Είναι κοντά, είναι κλειστά, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σχετικά με την πίστα που θα είμαστε όταν πάμε στην Ευρώπη. Αλλά, έχοντας κερδίσει 2 από τους 4 αγώνες και μία δεύτερη θέση, έχουμε ένα δυνατό ξεκίνημα.

Ο Seb έκανε εκπληκτική δουλειά όσον αφορά τη διαχείριση των ελαστικών στο Μπαχρέιν. Είχε τον έλεγχο από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα, προσπερνώντας τον Nico Rosberg και μετά, ήλεγχε τον αγώνα όμορφα. Σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε και ήταν μια νίκη κυριαρχίας.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images/Red Bull Racing]

Keywords
Τυχαία Θέματα