Τα Top 20 πρωτότυπα αυτοκίνητα του 2011 [Ψηφοφορία]

Εσύ ο ίδιος αποφάσισες ότι το καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής του 2011 είναι η νέα Porsche 911 αφού στην σχετική ψηφοφορία, σε σύνολο 7.053 ψήφων, πήρε 871 ψήφους. Ακολούθησε η Lamborghini Aventador με 844 ψήφους και στην τρίτη θέση η BMW 1-Series M Coupe με 624 ψήφους.

Και επειδή τα αυτοκίνητα παραγωγής τα είδαμε, ας δούμε τα καλύτερα πρωτότυπα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν μέσα στο 2011. Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει Top 10 όπως είχαμε κάνει πέρυσι, αλλά οι αυτοκινητοβιομηχανίες φέτος έβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να μας παρουσιάσουν το πως θα μοιάζουν τα μοντέλα του αύριο, σήμερα. Η επόμενη σκέψη ήταν να πάμε στο Top 15, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μόνο 15 μοντέλα και έτσι καταλήξαμε στο Top 20.

Και εδώ ξεκίνησε ο μεγάλος βραχνάς πως θα πρέπει να είναι κατάταξη. Τι κριτήρια θα χρησιμοποιήσουμε; Πως θα θεωρήσουμε ότι κάποιο πρωτότυπο είναι καλύτερο από το άλλο; Θα τα κάναμε κατάταξη ανάλογα με τον αριθμό των views που είχε το κάθε θέμα; Με τον αριθμό των σχολίων που γράφηκαν ή με τα πόσα Like πήρε στο Facebook; Και εκεί σκεφτήκαμε την καλύτερη λύση. Να ψηφίσεις εσύ το καλύτερο πρωτότυπο της χρονιάς για το 2011. Με 3 ψήφους στη διάθεση σου θα αναδείξεις το καλύτερο πρωτότυπο του έτους που τελειώνει σήμερα. Και για να σου φρεσκάρουμε την μνήμη ακολουθούν με αλφαβητική σειρά, τα Top 20 καλύτερα πρωτότυπα αυτοκίνητα του 2011 καθώς και λίγα λόγια γι’αυτά, προτού πάρεις την απόφαση να ψηφίσεις. Πάρε βαθιά ανάσα, άσε στην άκρη ότι και αν κάνεις, πάρε και ένα καφεδάκι γιατί θα σου πάρει ώρα να το διαβάσεις όλο το αφιέρωμα και ξεκίνα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα