Video: Ναρκομανής κλέβει το περιπολικό που τον συνέλαβε μπροστά τα μάτια των αστυνομικών, ενώ ακολουθεί καταδίωξη!

Δεν είναι μόνο οι δικοί μας που το σκάνε με ελικόπτερο! Όχι, δεν έχουμε κάποια… ιπτάμενη δραπέτευση, αλλά κάτι, επίσης, παράδοξο. Ένας 34χρονος ναρκομανής, ονόματι Ryan Elliot Cunningham, είχε συλληφθεί στο Οχάιο των Η.Π.Α από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον είχαν αφήσει με τις χειροπέδες μέσα στο Chevrolet Tahoe SUV περιπολικό, ώστε να ελέγξουν

το κελί που θα τον βάλουν. Αυτός, όμως, όχι μόνο έλυσε τις χειροπέδες, αλλά κατάφερε να περάσει το προστατευτικό που χωρίζει τα εμπρός από τα πίσω καθίσματα. Στη συνέχεια έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα, φυσικά, να ξεκινήσει καταδίωξη!

Με την κάμερα από το περιπολικό να γράφει, λοιπόν, ο ναρκομανής από το Chelsea συγκέντρωσε πολλά περιπολικά πίσω του. Αυτός πατούσε το γκάζι σαν κύριος, όμως, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, ήταν θέμα μερικών λεπτών να καταφέρουν να νικήσουν οι… καλοί, αφού συνάντησε μποτιλιάρισμα, και δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα!

Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται ότι ο Cunningham δεν είναι καλά… ντυμένος, ενώ κατέληξε στο νοσοκομείο, πριν από το κελί της φυλακής γι’ ακόμα περισσότερα αδικήματα, πέρα των ναρκωτικών! Όπως δήλωσε, δε θυμάται πολλά από το περιστατικό, και δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα