Τα Kia Track’ster και Soul Turbo ίσως περάσουν στη παραγωγή

Η Kia στην έκθεση του Σικάγο τον Φεβρουάριο του 2012 είχε παρουσιάσει το Track’ster Concept, για το οποίο οι Κορεάτες δεν είχαν σχέδια να το περάσουν στη παραγωγή. Η απήχηση του πρωτότυπου τελικά ήταν μεγάλη, κάτι που έκανε τους ανθρώπους της Kia να σκέφτονται τελικά να το περάσουν στη παραγωγή.

Σύμφωνα με τον Michael Sprague, αντιπρόεδρο του τμήματος marketing και επικοινωνίας της Kia, το πρόβλημα στο να περάσουν στη παραγωγή τόσο τα

Kia Track’ster όσο και Soul Turbo, έγκειται στην τιμή που θα είχαν αυτά. Οι Κορεάτες σκέφτονται πως η τιμή και των δύο μοντέλων θα είναι πολύ ακριβή, και θα ξεφεύγει από τα όρια που έχει θέσει η Kia για το κόστος του Soul, αφού τα γρήγορα Soul θα είχαν αντίστοιχη τιμή με το Sportage.

Επίσης σημαντικό ρόλο στη κατασκευή τους συμβάλει και το γεγονός πως το Soul κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Kia στη πόλη Gwangju της Νοτίου Κορέας, το οποίο λειτουργεί 100%, αφού η ζήτηση για το Soul είναι μεγάλη. Έτσι μια ενδεχόμενη προσθήκη δύο επιπλέον εκδόσεων του δεν θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί από το υπάρχον εργοστάσιο. Η Kia εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στη Βόρειο Αμερική, ή να επεκτείνει το ήδη υπάρχον στη πόλη West Point της Georgia, στο οποίο σήμερα κατασκευάζει τα Optima και Sorento, για να κατασκευάζει εκεί το Soul, το οποίο θα αποκτήσει και ηλεκτρική έκδοση.



[Πηγή: Autoblog.com]

Keywords
Τυχαία Θέματα