Το Detroit Electric SP:01 θα κατασκευάζεται στην Ολλανδία

H Detroit Electric, όπως μάθαμε πριν από μερικές ημέρες, λόγω διαπραγματεύσεων με αρκετούς προμηθευτές που επηρεάζουν σημαντικά την επιχειρηματική στρατηγική και χρονοδιάγραμμα της εταιρίας, καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του SP:01.

Το The Truth About Cars επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και τα είδε εντελώς άδεια. Αυτό έκανε τις κακές γλώσσες να λένε πως η εταιρία είναι φάντασμα και πως το SP:01 δεν πρόκειται ποτέ να περάσει στη παραγωγή.

Ωστόσο

ο Albert Lam, CEO της εταιρίας, σε νέες του δηλώσεις στο The Detroit News, ανέφερε πως η παραγωγή τελικά του SP:01 θα γίνει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία. Η Detroit Electric προχώρησε στην απόφαση αυτή λόγω του κολλήματος που παρουσιάστηκε με τον οργανισμό Federal Motor Vehicle Safety Standard Certification των Η.Π.Α, που δεν έδινε την έγκριση στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Wayne County του Michigan.

Ο Lam έκλεισε λέγοντας πως πρόθεση τόσο του ίδιου όσο και της εταιρίας του είναι να κατασκευάζει αυτοκίνητα στο Detroit και έτσι θα συνεχίσει να κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνται ώστε το SP:01 να κατασκευάζεται στις Η.Π.Α.



[Πηγή: The Detroit News]

Keywords
Τυχαία Θέματα