Στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του Toyota C-HR concept

Στην έκθεση του Παρισιού το 2014, η Toyota είχε παρουσιάσει ένα τολμηρό concept με ονομασία C-HR που θεωρητικά, θα μπορούσε να είναι μία νέα πρόταση στην εξαιρετικά δημοφιλή κατηγορία των compact SUVs. Το C-HR concept, σχεδιάστηκε έπειτα από την προτροπή του CEO της εταιρίας, Akio Toyoda, να γίνουν οι σχεδιαστές ποιο περιπετειώδεις και η αντίδραση του κοινού σε αυτό το σχέδιο, ήταν εξαιρετική.

Το νέο crossover,

αναμένεται να παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση Γενεύης, τον Μάρτιο του 2016. Λογικά, θα βασίζεται στην Toyota New Global Architecture της εταιρίας, η οποία είναι εξελιγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να χρησιμοποιείται από ευρεία γκάμα οχημάτων – από compact ή μεγάλα οχήματα, με κίνηση σε δύο τροχούς ή τέσσερις κ.ο.κ. Επίσης, ένα σημαντικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας, είναι τα οφέλη που παρέχει στους χώρους για τους επιβάτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η έκδοση παραγωγής του C-HR concept, θα προσφέρει χώρους αντίστοιχους του Nissan Qashqai αλλά με μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις.

Η Toyota, ετοιμάζεται να αναβαθμίσει την ποιότητα και την ευχρηστία των εσωτερικών της και αυτό λέγεται ότι επιταχύνεται για να συγχρονιστεί με την επόμενη γενιά μοντέλων που έρχεται. Τέλος, φήμες λένε ότι το μοντέλο θα ονομάζεται Auris Cross αλλά αυτές οι φήμες ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα