Ο Verstappen βαθμολογεί τον εαυτό του για το πρώτο κομμάτι της σεζόν

Ο πιτσιρικάς της Toro Rosso έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, κατακτώντας την τέταρτη θέση στον αγώνα της Ουγγαρίας. Έτσι, ο Max έγινε ο νεότερος πιλότος στην ιστορία της Formula 1 που κατακτά τόσο υψηλή θέση, ενώ, θα γινόταν και ο νεότερος που σκοράρει βαθμούς ακόμη και με το παλαιότερο σύστημα, εκείνο της βαθμολογούμενης εξάδας. Ο ίδιος είναι χαρούμενος

από τις εμφανίσεις του, βαθμολογώντας τις επιδόσεις του κάπου ανάμεσα στο 7 και το 8.

Νομίζω ότι είχα ένα πολύ καλό ξεκίνημα, οπότε (θα μου έβαζα) ίσως επτά ή οκτώ (στα 10), αλλά ποτέ δεν θα δώσω στον εαυτό μου το δέκα. Σκέφτηκα πως θα είχαμε μια πραγματικά καλή ευκαιρία στην Ουγγαρία, μετά από ένα πολύ απογοητευτικό Σαββατοκύριακο στο Silverstone.

Έτσι, ήμουν απίστευτα χαρούμενος, και το ότι τερμάτισα στην Ρ4 είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Ήταν αρκετά δύσκολο, ειδικά μετά την κακή εκκίνηση που είχα, αλλά συνέχισα συγκεντρωμένος, δεν τα παράτησα και κυνήγησα όσους ήταν μπροστά μου.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τόσο χαρούμενος, κι ακόμα και μετά από την γραμμή του τερματισμού δεν μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματά μου, γιατί ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος.

Ο Verstappen θέλει να συνεχίσει να μαθαίνει μέσα στη φετινή χρονιά και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Από την ομάδα του, αλλά και την Red Bull, είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του, κι ο Max θα θέλει συνεχίσει να φέρνει καλά αποτελέσματα, ώστε μετά από το “αγροτικό” στην STR, να πάρει προαγωγή για την μεγάλη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα