Σχεδόν έτοιμη η συμφωνία της Lotus με την Mercedes για προμήθεια PU από το 2015

Φήμες υπήρχαν από το καλοκαίρι κιόλας, όμως η Lotus εξακολουθούσε να πιέζει για καθεστώς ισότητας ανάμεσα στις ομάδες με κινητήρα Renault, για να μην αλλάξει στρατόπεδο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, η Red Bull έκανε τις κινήσεις της και τελικά κατάφερε από φέτος να απολαμβάνει τα προνόμια που έχει μια

εργοστασιακή ομάδα. Έτσι, η Lotus κίνησε διαδικασίες, με τον αναπληρωτή τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Federico Gastaldi, να δηλώνει πως απομένουν μόνο κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα από την πλευρά της Renault για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Mercedes.

Ελπίζουμε (να κλείσει η συμφωνία) το συντομότερο δυνατόν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία (για την αλλαγή), είναι απλά μια πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να βάλουμε τα πράγματα μαζί, για να κάνουμε την ανακοίνωση.

Εμείς εξακολουθούμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, αλλά δεν έχουμε κάνει ανακοινώσεις επειδή δεν έχει τελειώσει το θέμα. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι γραφειοκρατία με τη Renault περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να σεβαστούμε το συμβόλαιό μας με αυτούς και όποτε είναι εκείνοι έτοιμοι, θα είμαστε κι εμείς.

Μπορεί η Mercedes να χάνει από το πελατολόγιο της τη McLaren, θα εξακολουθεί όμως να έχει 4 ομάδες με κινητήρες και στο grid της νέας χρονιάς.

[Photo Copyrights: Steven Tee/Lotus F1]

Keywords
Τυχαία Θέματα