Ψηφοφορία: Aston Martin Vulcan, Ferrari FXX K ή McLaren P1 GTR;

19:26 6/7/2015 - Πηγή: AutoBlog

Έχουν περάσει περισσότεροι από 12 μήνες από τότε που είχαμε κάνει την ψηφοφορία για το ποιο από τα τρία hypercars προτιμάς. Τότε, οι επιλογές ήταν τρεις: LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1. Όσο και να περιμέναμε όμως για την σκληροπυρηνική εκδοχή της 918 Spyder,

η Porsche δεν μας έκανε το χατίρι. Δεν πειράζει όμως… εμφανίστηκε από το πουθενά η Aston Martin για να καλύψει το κενό που έμεινε. Οπότε η ψηφοφορία έχει και πάλι τρεις επιλογές: Aston Martin Vulcan, Ferrari FXX K και McLaren P1 GTR.

Η τιτανομαχία των track-only hypercars. Μία κατηγορία που θα μπορούσε να πει κανείς ότι εφευρέθηκε από την Ferrari με την FXX και τώρα μετράει 3 μοντέλα. Τι να πει κανείς γι’ αυτά; Απαλλαγμένα από κανονισμούς για ρύπους, για θόρυβο, για φώτα ή ασφάλεια πεζών, τα τρία αυτά μοντέλα είναι το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας των εταιριών που τα βγάζουν. Είναι πέρα από την λεπτή γραμμή που χωρίζει τα αυτοκίνητα παραγωγής από τα αγωνιστικά. Είναι αγωνιστικά τα οποία όμως πωλούνται σε μερικούς εκλεκτούς πελάτες. Είναι αγωνιστικά που τρέχουν εκτός συναγωνισμού. Αποκλειστικά και μόνο για την ευχαρίστηση των τυχερών –και ζάμπλουτων- αυτών ανθρώπων. Είναι η FXX K, η P1 GTR και η Vulcan και αφού ρίξεις μία ματιά στον πίνακα που ακολουθεί, καλείσαι να απαντήσεις στην παντελώς ανούσια, αλλά κρίσιμη ερώτηση: ποια από τις τρεις; Μπορείς να απαντήσεις μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη!

Aston Martin VulcanFerrari FXX KMcLaren P1 GTRΚινητήρας7,0 λίτρων V126.3 λίτρων V123,8 λίτρων twin-turbo V8Ιπποδύναμη ΚΕΚ800+ hp860 hp800 hpΙπποδύναμη ΗΚ–190 hp200 hpΣυνδυαστική ισχύς800+ hp1.050 hp1.000 hpΡοπή???900+ Nm900+Κιβώτιο Ταχυτήτων6-τάχυτο, σειριακό7-τάχυτο, αυτόματο, διπλού συμπλέκτη7-τάχυτο, αυτόματο, διπλού συμπλέκτηΚατανάλωσηΆστο καλύτεραΣτον Θεό!Σοβαρά; Σε νοιάζει;Διάρκεια προγράμματος???2 χρόνια1.5 χρόνιαΔιοργανώσεις???Έως 7 τον χρόνο6 ανά πρόγραμμαΘέλω να το πουλήσω!OkΓια δύο χρόνια ξέχνα το!Ναι, αλλά ο επόμενος δεν παίρνει τη θέση σου.Κυκλοφορία243245Τιμή€ 2.530.000€ 2.500.000€ 2.790.000Bonus έχει;Δωρεάν μαθήματα από τον νικητή Le Mans, Darren Turner καθώς και warm-up με διάφορα άλλα μοντέλα της φίρμας. Επίσης, οι ιδιοκτήτες έχουν -περιορισμένη- πρόσβαση στους προσομοιωτές της εταιρίας.Δοκιμές 2 ημερών στο Fiorano. Θες κι άλλο; Ferrari είσαι!Μπορείς να σχεδιάσεις την livery του αυτοκινήτου σου μαζί με τον αρχισχεδιαστή της McLaren, Frank Stephenson. Βασικά θα ακούσεις πολλά “ΟΧΙ” μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που θέλει αυτός! Επίσης, έως και 4 ώρες στον προσομοιωτή της McLaren πριν από κάθε διοργάνωση.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.
Keywords
Τυχαία Θέματα