Πωλείται η Ferrari F40 του Rod Stewart, το Chevrolet El Camino του Steve McQueen και ένα Audi RS2.

Πάρε τώρα που γυρνάει. Ότι θέλεις έχει το μαγαζί. Θέλεις ένα από τα διασημότερα supercar όλων των εποχών; Έχουμε! Θέλεις κάτι πρακτικό αλλά δυνατό; Κι από αυτό έχουμε. Θέλεις να φορτώνεις οικογένεια, σκύλο και πράγματα και να πηγαίνεις διακοπές γρήγορα και άνετα; Είπαμε! Το ‘χουμε!

Η πρώτη πρόταση, ειδικά για εσένα, είναι η Ferrari F40 του φανταστικού Rod Stewart! Δεν ξέρεις ποιος είναι ο Rod Stewart; Δεν έχει σημασία αν και θα έπρεπε να ξέρεις κάποιον με 62 hit singles,

6 album που έφτασαν στο No1 και περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους να έχουν πωληθεί. Σημασία έχει να ξέρεις την Ferrari F40 και εδώ που τα λέμε, ποιος δεν την ξέρει; Η εν λόγω F40 κυκλοφορεί από το 1990 και έχει διανύσει περίπου 7.900 μίλια (12.700 χιλιόμετρα). Είναι σε άριστη κατάσταση και μπορεί να γίνει δική σου έναντι 1-1.3 εκατομμυρίων δολαρίων στην Auctions America δημοπρασία.

Δεν σε κόβω για supercar τύπο όμως… Είσαι πιο πρακτικός τύπος και θέλεις να αγοράσεις κάτι πολυχρηστικό. Πώς θα σου φαινόταν η Chevrolet El Camino SS 396 του Steve McQueen; Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί “ο βασιλιάς του cool” και για έναν αυθεντικό petrolhead, οπότε το γεγονός ότι επέλεξε αυτό το αυτοκίνητο, λέει πολλά για την αξία του. Εκτός αυτού, είναι σημαντικά φθηνότερη από την δύσκολη, δύστροπη και εντελώς περιττή Ferrari. Μόλις 100-150 χιλιάδες δολάρια αναμένεται να χρειαστεί να αποχωριστείς για να την αποκτήσεις όταν βγει στο σφυρί στο Auctions America.

Ούτε αυτό; Δύσκολο σε βρίσκω αδερφέ. Μην ανησυχείς όμως, έχω κάτι που δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Ένα φανταστικό παράδειγμα Audi RS2 του 1995. Αυτό δεν ανήκε σε κάποιον διάσημο αλλά είναι σε αψεγάδιαστη κατάσταση και έχει διανύσει μόλις 37.000 χιλιόμετρα. Στον πεντακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2.2 λίτρων έχει γίνει πρόσφατα μεγάλο σέρβις ενώ το εξωτερικό, εκτός του ότι είναι εξαιρετικά προσεγμένο, έχει υποστεί ένα ελαφρύ restoration. Επιπλέον, έχεις άφθονο χώρο στο τεράστιο πορτ-μπαγκάζ για να βάζεις ότι θέλεις ενώ τα 315 άλογα φροντίζουν ώστε να μην μείνεις ποτέ από δύναμη. Πρώτο πράμα! Τιμή; Φθηνότερο ακόμα και από το El Camino. Μόλις 52.000 δολάρια (κάτι λιγότερο από €38.000).

Σκέψου το και πες μου. Εδώ θα είμαστε αλλά μην καθυστερήσεις πολύ. Τα αποθέματα εξαντλούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα