Η Hyundai διαψεύδει τις φήμες περί κατάργησης του Veloster

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Hyundai στις Η.Π.Α., Derek Joyce, οι φήμες που κάνουν λόγο για αβεβαιότητα στο μέλλον του Veloster, δεν έχουν καμία βάση. Δεν είναι τίποτε περισσότερο από “εικασίες σε αυτό το σημείο”. Η Hyundai θεωρεί πως το Veloster τα πάει ιδιαίτερα καλά στις Η.Π.Α. Έχει πουλήσει περίπου 90.000 αντίτυπα στα χρόνια που κυκλοφορεί και πριν πεις πως δεν είναι και τόσο πολλά, να σου υπενθυμίσω πως η Αμερική

δεν είναι και η πιο δεκτική χώρα όσον αφορά στα hatchbacks και πως το Veloster, εξαιτίας του ιδιαίτερου, ασύμμετρου σχεδιασμού του, ανήκει στο δικό του, προσωπικό niche. Οπότε τα 90.000 Veloster που πωλήθηκαν είναι ένα άκρως αξιοπρεπές νούμερο.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που αφορούν στην γκάμα κινητήρων του επόμενου Genesis Coupe, ο Joyce είπε πως αυτό που είναι σίγουρο μέχρι στιγμής, είναι ότι θα χάσει τον βασικό, τετρακύλινδρο κινητήρα του. Βασικός θα είναι ο 3.8 λίτρων V6 ενώ δεν υπάρχει σχεδιασμός για κάποιον V8 στο Genesis Coupe… τουλάχιστον όχι προς το παρόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα