Περισσότερες φωτογραφίες του Dacia Duster Facelift

13:46 7/9/2013 - Πηγή: AutoBlog

Η Dacia έδωσε μερικές φρέσκες φωτογραφίες του ανανεωμένου Dacia Duster το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 10 Σεπτεμβρίου. Το Duster απόκτησε νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα LED μπροστά φωτιστικά σώματα μπροστά και νέα

φωτιστικά σώματα πίσω, νέα γρίλια και χρωμιομένες λεπτομέρειες.

Η Dacia αναφέρει πως έχουν ενισχυθεί τα 4×4 χαρακτηριστικά του φορώντας νέες ζάντες 16″, νέες μπάρες οροφής και νέο σήμα “4WD”. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στους νέους χρωματισμούς, στο πίνακα οργάνων, στις νέες επενδύσεις, στο νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με GPS, στη νέα κεντρική κονσόλα, στη νέα σχεδίαση του ταμπλό, ενώ θα διαθέτει καλύτερη ηχομόνωση, λόγω της τοποθέτησης περισσότερου ηχομονωτικού υλικού. Επίσης τα κουμπιά των παραθύρων έχουν μεταφερθεί πάνω στα πλαίσια των πορτών.

Μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά αυτοί βελτιωθούν ώστε να εκπέμπουν λιγότερο CO2, καταναλώνοντας και λιγότερο καύσιμο. Το μοντέλο θα παραμείνει στην αγορά έως το 2015, αφού τότε φημολογείται πως θα βγει στην αγορά η νέα, δεύτερη γενιά του αυτοκινήτου.


Keywords
Τυχαία Θέματα