Ο Ricciardo ανακαλύπτει τα αυτοκίνητα του Los Angeles

Όποιος έχει βρεθεί στο Los Angeles γνωρίζει τον χαμό που επικρατεί στους δρόμους της αμερικάνικης μεγαλούπολης. Κίνηση (ή καλύτερα ακινησία), μποτιλιαρίσματα, τεράστιες λεωφόροι, φανάρια συνθέτουν μια εικόνα της ζωής στους δρόμους της η οποία δεν ευχαριστεί κανέναν που πρέπει να τα υποστεί όλα αυτά.

Αν όμως αποφασίσεις να αράξεις κάπου για να αρχίσεις να παρατηρείς τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν το σκηνικό αλλάζει, και μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά, τρελά, όμορφα, άσχημα ή εν πάση περιπτώση

εκκεντρικά οχήματα των ανθρώπων του LA. Με αυτό τον τρόπο έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψεις όλες τις “φυλές” των αυτοκινήτων που βολτάρουν στις λεωφόρους και όχι μόνο, και αυτό προσπάθησε να κάνει και ο Αυστραλός πιλότος της F1, Daniel Ricciardo. Μάλιστα έθεσε έναν αρκετά μεγαλεπήβολο στόχο, να ανακαλύψει-εξερευνήσει όλα τα είδη των τετράτροχων της πόλης μέσα σε μια μέρα. Τουλάχιστον προσπάθησε.

Hot rods, american muscle, κλασσικά αυτοκίνητα, ευρωπαϊκά, βελτιωμένα εξ ανατολής, sports cars, super cars και γενικά any kind of cars μπορεί να βρει κάποιος, αρκεί να υπάρχει πολύς χρόνος και όρεξη. Στα παρακάτω βίντεο ο Dani μας ξεναγεί στους δρόμους της μεγαλούπολης όπου οδηγεί αρκετά από τα παραπάνω. Enjoy!

Keywords
Τυχαία Θέματα