Νέες teasers φωτογραφίες του Faraday Future δείχνουν ένα coupe SUV

22:42 7/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

H Faraday Future βρίσκεται στο επίκεντρο την τελευταία εβδομάδα, τόσο με το FFZERO1 concept που παρουσίασε στη CES, όσο και με το αυτοκίνητο παραγωγής που έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Μέχρι σήμερα μέσα από το promo video του FFZERO1 είδαμε το περίγραμμα του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, που μαζί με τις σημερινές teaser φωτογραφίες που ήταν “θαμμένες” σε επίσημες ανακοινώσεις ενισχύεται το γεγονός ότι το μοντέλο θα τεθεί απέναντι στο Tesla

Model X. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, καθώς ο σχεδιασμός του δείχνει να είναι ένα coupe SUV/crossover.

H Faraday Future, η εταιρία του δισεκατομμυριούχου Jia Yueting ετοιμάζει το εργοστάσιό της κοντά στο Las Vegas, με την εταιρία να επενδύσει συνολικά 1 δισ. δολάρια, με το πρώτο αυτοκίνητο να βγαίνει στην αγορά το 2017. Στόχος της Faraday Future είναι να προσφέρει στην αγορά πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, μεγάλη εξατομικευμένη και με τεχνητή νοημοσύνη, με το πρώτο αυτοκίνητο να κατασκευάζεται πάνω στην VPA (Variable Platform Architecture) πλατφόρμα και να διαθέτει μπαταρία 98 kWh, 15% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την 85kWh μπαταρία του Tesla Model.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα