Νέες φωτογραφίες του Kia Cadenza

20:40 7/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου η KIA αποκάλυψε το νέο Cadenza, με τις πρώτες φωτογραφίες να μην είναι αποκαλυπτικές. Σήμερα βλέπουμε την κορεάτικη εταιρία να δίνει ένα νέο άλμπουμ φωτογραφιών του μοντέλου, το οποίο περιγράφεται ως “ολοκαίνουριο”. Απ’ ότι φαίνεται από τον σχεδιασμό του, θέλει να κινηθεί σε μια upmarket αγορά, με το design να είναι αρκετά “Ευρωπαϊκό”, ενώ κάποια χαρακτηριστικά της KIA όπως η γρίλια και τα τετραπλά

LED φώτα ομίχλης έχουν ανασχεδιαστεί ελαφρώς.

Η KIA όμως δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Cadenza – ή K7 όπως είναι γνωστό στη Ν. Κορέα. Το μόνο που φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι εκείνο το “3.3” στο πίσω μέρος, που υποθέτουμε πως αναφέρεται στον νέο, 3.3 λίτρων twin-turbo V6 που θα αποδίδει περί τα 370 άλογα και μάλλον θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο.

Επίσης, δεν έχουμε καμία φωτογραφία για το εσωτερικό. Μέχρι η KIA να δημοσιεύσει κάποια εικόνα της καμπίνας, μένουμε με το σκίτσο που μας είχε δώσει στο πρόσφατο παρελθόν και με τις δηλώσεις της, ότι “θα προσφέρει υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας και ραφιναρίσματος”.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα