Νέα Rolls-Royce Phantom το 2016

Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε η Rolls-Royce Phantom και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι υπηρέτησε πιστά την Αγγλική εταιρία. Όμως 10+ χρόνια είναι 10+ χρόνια και η Phantom πρέπει να ανανεωθεί.

Η απαραίτητη αυτή ανανέωση, θα γίνει το 2016 με την παρουσίαση της ολοκαίνουριας Phantom. Αυτή, θα βασίζεται στην επίσης ολοκαίνουρια, αλουμινένια, αρθρωτή πλατφόρμα της εταιρίας που έχει εξελιχθεί από το μηδέν και θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις νέες Rolls-Royce. Η Phantom θα εξακολουθήσει να προσφέρεται σε standard και LWB εκδόσεις

αλλά όπως μαθαίνουμε, η coupe και η drophead θα καταργηθούν. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός V12 και η τιμή αναμένεται να διατηρηθεί στα τωρινά επίπεδα.

Αυτό που θα αλλάξει όμως, θα είναι ο σχεδιασμός. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κάνουν λόγο για ένα μοντέρνο design που λογικά, θα “χτίσει” πάνω στα θεμέλια του τρέχοντος μοντέλου. Ωστόσο, θα είναι πιο επιβλητικό. Η γρίλια λέγεται ότι θα μεγαλώσει, τα C-pillars θα είναι πιο εντυπωσιακά και η βασική σχεδιαστική γραμμή θα είναι χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα