Μυστηριώδης λευκή σκόνη σε εργοστάσιο της GM

15:41 2/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η GM προωθεί σε ειδικά εργαστήρια ανάλυσης τη λευκή σκόνη, που βρέθηκε σε δύο σημεία στο εργοστάσιο της στο Orion της Αμερικής. Σε e-mail που απεστάλη, η Dayna Hart της General Motors μας ενημερώνει ότι η σκόνη βρέθηκε έξω από την πύλη 6 στο τμήμα συναρμογής στις 29 Αυγούστου, όπως και ότι μια φιάλη με την ίδια ουσία ανακαλύφθηκε εντός των εγκαταστάσεων.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα συνεχίζει λέγοντας:

Έχουμε ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες

υγιεινής και ασφάλειας για να καθαριστεί η περιοχή και να απομακρυνθεί η φιάλη με ασφάλεια. Δείγμα της ουσίας έχει σταλεί σε εργαστήριο για εξακρίβωση και τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όλα τα ευρήματα και οι κινήσεις μας έχουν ανακοινωθεί στους υπαλλήλους μας. Κατόπιν μας ενημερώνουν μέσω των υπαλλήλων ότι έχουν ήδη φέρει σκυλιά ειδικά εκπαιδευμένα στις αναγνώριση ουσιών καθώς και ομάδα με στολές για επικίνδυνα υλικά.

Μετά το κλείσιμο του εργοστασίου για δύο ημέρες, έχουν ξεκινήσει εργασίες έτσι ώστε να μπορεί να υποστηριχθεί η παραγωγή του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Chevrolet Bolt, με τις αποστολές να υπολογίζεται ότι ξεκινούν αργότερα μέσα στο έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα