Κοντά στη Βρετανική Formula 3 πιστεύει πως είναι ο Billy Monger

Ο Billy Monger έγινε παγκοσμίως γνωστός περίπου πριν από 10 μήνες, όταν είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στη Formula 4, πέφτοντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα ακινητοποιημένο μονοθέσιο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τα πόδια του, αλλά ο μικρός δεν το έβαλε κάτω, αφού καταβάλει προσπάθειες για να τρέξει ξανά, ακόμα και στο Le Mans.

Ο Βρετανός, που έχει δώσει το παρών σε μερικούς αγώνες της Formula 1, δηλώνει τώρα πως στόχος του είναι να τρέξει στην Βρετανική Formula 3,

ενώ τονίζει πως δεν είναι πολύ μακριά, καθώς πρέπει να βρει κάποιους χορηγούς προκειμένου να επιστρέψει στους αγώνες.

Δε νομίζω ότι είμαστε πολύ μακριά, πρέπει να βρω μερικούς επιπλέον χορηγούς. Είναι λίγο συντριπτικό να σκεφτόμαστε το πόσο μακριά έχουμε έρθει, αλλά είμαι ευγνώμων για την ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να δω τι μπορώ να κάνω.

Φρενάρω ακόμα με το πόδι μου και τα υπόλοιπα είναι στο τιμόνι. Το άλλο που έχει αλλάξει είναι το γκάζι, που βρίσκεται τώρα στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Σε ένα κανονικό αυτοκίνητο, πρέπει να αλλάζεις ταχύτητες από την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του τιμονιού, αλλά στο δικό μου είναι και τα δύο από την ίδια πλευρά. Κάνω περισσότερες δοκιμές απ’ ό,τι αν δεν είχα το ατύχημα, προκειμένου να προσαρμοστώ στις αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα