Ίσως η πιο καλά σκηνοθετημένη αγγελία αυτοκινήτου που έχεις διαβάσει ποτέ στην Ελλάδα

23:27 1/2/2013 - Πηγή: AutoBlog

Επειδή σήμερα το να πουλήσει κάποιος ένα αυτοκίνητο δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, αυτός ο τύπος πραγματικά κάθισε και φαντάστηκε όλο αυτό που θα διαβάσεις στη συνέχεια, ώστε να πουλήσει το παλιό Fiat Seicento του. Το δίνει για 700 ευρώ με το αυτοκίνητο να έχει καλύψει μέσα σε 13 χρόνια 119.000 χλμ αλλά το σώμα του να είναι αρκετά χτυπημένο. Πραγματικά, έχεις διαβάσει καλύτερη αγγελία πώλησης ενός αυτοκινήτου από την Ελλάδα; Μπράβο στον Τάσο! Καλοπούλητο να πω εγώ!

Ξύπνησα

ένα ηλιόλουστο πρωινό Κυριακής με σκοπό να πάω να πάρω το κοριτσάκι μου και να πάμε μια εκδρομούλα. Κατέβηκα λοιπόν κάτω να πάω να πάρω το αμάξι μου και φτάνοντας στη γωνία,τι αντίκρισα;

Το Fiatάκι μου πάνω στο πεζοδρόμιο αγκαλιά με μια κολόνα. Τότε μου κόπηκαν τα ‘πόδια’, το ‘αίμα’, πέρασαν αστραπιαία από το μυαλό μου όλες οι αναμνήσεις που είχα ζήσει μαζί του τόσα χρόνια. Το κοίταγα από δω,το κοίταγα από εκεί και δεν το πίστευα. Σκεφτόμουνα ότι έμαθα πολλά πράγματα πάνω σε αυτό καθώς μεγαλώναμε μαζί.

Με έπιασε ένα παράπονο,βούρκωσα μπορώ να πω, αλλά έπρεπε να φανώ δυνατός, να το ξεπεράσω, έτσι λοιπόν ακύρωσα την εκδρομή, έφτιαξα ένα καφέ και άρχισα να το χαζεύω. Εεεε, μετά από λίγη ώρα το παραδέχτηκα. Είπα οκ, εντάξει…το αμάξι έγινε χάλια, ήτανε που ήτανε χτυπημένο από παντού, τώρα απέγινε. Έτσι πήρα την μεγάλη απόφαση να το αποχωριστώ γιατί δεν μπορώ να το βλέπω πια σε αυτή τι κατάσταση, μου ραγίζει την καρδιά.

Γι’αυτό τον λόγο το δίνω και μίση τιμή από ότι έχουν όλα τα άλλα. Μηχανικά είναι άριστο ‘σκυλί’, Δεν κουνάει πουθενά, σκάβει κάμπους και βουνά. Οικονομικότατο και αξιόπιστο, αλλά από εμφάνιση είναι άααστα.

Οπότε πλέον ενδείκνυται για νέους οδηγούς, να το γρατζουνάνε και να μην στεναχωριούνται. Για τύπους που έχουν μεράκι και λεφτά για να το σενιάρουν και για όσους δεν θέλουν να περνάνε απαρατήρητοι.

Μικρό αμάξι, μεγάλη αγάπη… Θα σε έχω πάντα στη καρδιά μου

#Το φωτογραφικό υλικό απεικονίζει την αλυσίδα των γεγονότων (σε αναπαράσταση) διότι 8 εικόνες = με 8000 λέξεις.

1) ΦΩΤΟ 2) ΦΩΤΟ 3) ΦΩΤΟ 4) ΦΩΤΟ 5) ΦΩΤΟ 6) ΦΩΤΟ 7) ΦΩΤΟ 8)ΦΩΤΟ 9)ΦΩΤΟ θα ανέβει σε video όταν θα έρθει η ώρα του.

Y.Γ: Από μικρός ήθελα να γίνω κάτι από -συγγραφέας-σκηνοθέτης-φωτογράφος. Ευχαριστώ για την κατανόηση

[Πηγή: Car | Thanks for the tip, Κώστα]

Keywords
Τυχαία Θέματα