Η ομάδα της Sauber ανανέωσε τη συνεργασία της με την Telmex

Η ομάδα της Sauber ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία Telmex. Η Μεξικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα παραμείνει ως Premium Partner και το λογότυπο της θα συνεχίσει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση πάνω στο μονοθέσιο της ομάδας.

Ο Carlos Slim Domit, πρόεδρος της Telmex δήλωσε σχετικά:

Εμείς, στη Telmex και στη Telcel είμαστε

υπερήφανοι που συνεχίζουμε να είμαστε μέρος της Sauber F1 Team. Η Sauber εδραιώνει την επιτυχημένη ιστορία μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και ιδιαίτερα στη Formula 1, αλλά βοηθάει και το πρόγραμμα ανάπτυξης των Μεξικανών και άλλων Λάτιν οδηγών, όπως ο Esteban Gutiérrez, ο οποίος είναι ένα πολύ καλό νέο ταλέντο, φίλος και εξαιρετικός άνθρωπος.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της Ελβετικής ομάδας, Monisha Kaltenborn, δήλωσε:

Είμαστε υπερήφανοι που πριν από τρία χρόνια η Telmex επέλεξε τη Sauber F1 Team για να μπει στην F1, καθώς επίσης και οι εταιρικές μας σχέσεις είχαν άμεση επιτυχία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτή την καλή συνεργασία και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι καλό αφού πάντα υπάρχει η πιθανότητα διεξαγωγής του Grand Prix στο Μεξικό. Η Telmex έχει συμμετάσχει σε διάφορα επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού επί σειρά ετών σε διάφορες κατηγορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβάλουμε στο όραμά της στο ανώτατο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ανυπομονούμε για περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας μας με αυτή.

Η Telmex είναι μία εταιρεία που αποτελείται από τις telefonos de México, SAB de C.V. και άλλες θυγατρικές που παρέχουν υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών στη χώρα της tequila. Η Telmex προσφέρει υπηρεσίες όπως τηλεφωνία, Internet,, web hosting και υπηρεσίες διασύνδεσης σε άλλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς .

[Πηγή: Sauber]

Keywords
Τυχαία Θέματα