Η νέα Mercedes-Benz C63 AMG θα παρουσιαστεί στις 24 του Σεπτέμβρη

Μερικές ημέρες προτού ανοίξουν οι πύλες της φετινής έκθεσης αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές του Οκτώβρη, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την C63 AMG. Στις 24 του Σεπτέμβρη η Γερμανική εταιρία θα δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες και φωτογραφίες των sedan και estate εκδόσεων της νέας C63 AMG, με τις παραγγελίες να ξεκινούν στα μέσα του Οκτώβρη, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται από τον Φεβρουάριο του 2015 για την

sedan, και από τον Απρίλιο του 2015 για την estate έκδοση.

Η νέα γενιά της γρήγορης έκδοσης της C-Class, θα διαθέτει μικρή αεροτομή, πιο sport και μυώδεις εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, περισσότερους και μεγαλύτερους αεραγωγούς, χαρακτηριστικές AMG ζάντες ελαφρού κράματος και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Κάτω από το καπό η C63 AMG φορά τον νέο twin-turbo, 4,0-λιτρο V8 κινητήρα ο οποίος στη περίπτωσή της θα αποδίδει 480 άλογα και θα συνδυάζεται με το γνωστό 7G-MCT Speedshift αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα στέλνει τη κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Θα βγει στην αγορά και σε S έκδοση, με τον V8 κινητήρα της να παράγει 500 άλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα