Η έκδοση του Chevrolet Bolt με τα σήματα της Opel και το νέο Lexus RX [Renderings]

H Chevrolet, παρουσίασε στην έκθεση του Detroit το αμιγώς ηλεκτροκίνητο concept με όνομα Bolt και σύμφωνα με πληροφορίες που διάβασες τη περασμένη εβδομάδα θα το περάσει στην παραγωγή εντός του 2016. Και όπως ακριβώς συνέβη με το Chevrolet Volt

και Opel Ampera, είναι πιθανόν το ίδιο να συμβεί και με το Bolt, δηλαδή να υπάρξει έκδοση με το σήμα της Opel.

O γνωστός χρήστης του photoshop Remco Meulendijk μας δείχνει στη τελευταία του δημιουργία το πως θα μπορούσε να μοιάζει το παραπάνω μοντέλο, το οποίο το ονομάζει Opel Trixx και υιοθετεί τις γραμμές της γερμανικής εταιρίας πάνω στο αμερικάνικο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το μοντέλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το αντίπαλο δέος της BMW i3 και διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά σώματα, ενώ κάνει χρήση carbon, μαγνησίου και άλλων ελαφριών υλικών, ώστε να μειωθεί το συνολικό του βάρος. Στο εσωτερικό, προσφέρει αρκετό χώρο για τους μπροστά και πίσω επιβάτες, έχοντας λεπτά καθίσματα με λευκές δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια διακοσμητικά, με μια οθόνη 10″ να βρίσκεται στη κορυφή της μινιμαλιστικής κεντρικής κονσόλας. Τέλος, αν ποτέ βγει στη παραγωγή πιστεύεται πως θα είναι σε θέση να διανύσει 322 χλμ ανά φόρτιση, με το μοντέλο παραγωγής.

Από την άλλη, ιαπωνικό περιοδικό έδωσε στη δημοσιότητα δυο renderings φωτογραφίες του νέου RX. Η Lexus δεν πήγε το τέταρτη γενιά του υβριδικού της SUV στην έκθεση του Detroit και έτσι πρέπει να το περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο, ώστε αυτό να παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Το νέο RX θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, μιας και τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γνωρίζουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στις Η.Π.Α. Το αυτοκίνητο στιλιστικά θα δανείζεται στοιχεία από το μικρότερο παραμένει άγνωστο τι κινητήρες θα φορά. Το μόνο σίγουρο είναι πως το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα αντικατασταθεί από ένα 8-τάχυτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα