Η Studiotorino μας παρουσιάζει το Moncenisio Coupe, μία σημαντικά τροποποιημένη Porsche Cayman

145.000€ χωρίς να υπολογίζουμε τους φόρους και το κόστος απόκτησης του αυτοκινήτου-δωρητή ζητά η Studiotorino για να κατασκευάσει για εσένα αυτό το μοναδικό coupe με ονομασία Moncenisio.

Το Studiotorino Moncenisio είναι ένα coachbuilt αυτοκίνητο που βασίζεται στην Porsche Cayman. Μόλις 19 παραδείγματα θα κατασκευαστούν, εκτός φυσικά από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθεί για προώθηση και test

drives πελατών. Κάτω από την επιφάνεια, τίποτα δεν έχει αλλαχθεί. Το chassis, ο κινητήρας, η ανάρτηση, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, εκπομπών και αξιοπιστίας του αυτοκινήτου, έχουν μείνει stock. Αυτό που αγοράζεις με τα 145.000€ είναι το ομολογουμένως πολύ όμορφο εξωτερικό και μερικές επεμβάσεις στην καμπίνα. Σύμφωνα με την Studiotorino, το design του αυτοκινήτου είναι εμπνευσμένο από την Porsche Type 904 του 1963 και συνεχίζει αλλά και εξελίσσει τον σχεδιασμό του 2006 RK Coupe.

Διαθέτει νέους προφυλακτήρες κατασκευασμένους από carbon, carbon πορτμπαγκάζ, carbon φτερά με μεγάλες εισαγωγές αέρα, LED φώτα ημέρας, σφυρήλατες ζάντες 20″ και αλουμινένιο καπάκι ρεζερβουάρ. Το Moncenisio είναι διαθέσιμο σε 7 εξωτερικά χρώματα και στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες αφού οι άνθρωποι του StudioTorino τοποθέτησαν νέες δερμάτινες επενδύσεις, όλες ραμμένες στο χέρι ενώ υπάρχει και ένα ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό καθώς και με το όνομα του ιδιοκτήτη.



[Πηγή: Studiotorino]

Keywords
Τυχαία Θέματα