Η Sabine Schmidtz επιβεβαιώνεται για το Top Gear

Το δεύτερο μέλος της ομάδας του νέου Top Gear –μετά φυσικά τον Chris Evans- φαίνεται να επιβεβαιώνεται έμμεσα και δεν είναι άλλο από την Sabine Schmitz για την οποία ούτως ή άλλως είχαν κυκλοφορήσει φήμες τα περασμένα Χριστούγεννα.

Όπως πιθανώς θα γνωρίζεις, η Sabine Schmitz είναι ενεργή αγωνιστικά. Συγκεκριμένα, ήταν να συμμετάσχει στον

Rolex 24 με την ομάδα Frikadelli Racing. Όμως σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, απουσίαζε τις δοκιμές και η δήλωση του ιδιοκτήτη της ομάδας –Klaus Abbelen– αποκάλυψε το γιατί και όπως είπα, επιβεβαίωσε έμμεσα την συμμετοχή της στο Top Gear.

…Υπάρχει πιθανότητα να τρέξει η Βασίλισσα του ‘Ring, αλλά εξαρτάται από τις υποχρεώσεις της με το Top Gear. Αυτή τη στιγμή, η Schmitz βρίσκεται σε αποστολή στην Καλιφόρνια.

Αναφέρει το Sportscar365. Αυτό είναι ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή ο Abbelen αναφέρει το όνομα της εκπομπής αλλά επειδή ο ίδιος ο Chris Evans αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Καλιφόρνια για γυρίσματα. Το παζλ αρχίζει να συμπληρώνεται… Οφείλουμε ωστόσο να αναφέρουμε ότι η Sabine μπορεί ακόμα να μην είναι τακτική παρουσιάστρια του νέου Top Gear. Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν πολλοί ρόλοι και πολλοί guest καλεσμένοι στην εκπομπή και η Sabine μπορεί να είναι στην Καλιφόρνια για κάποιο extraδάκι…

Keywords
Τυχαία Θέματα