Η Naomie Harris φωτογραφίζεται με το Range Rover Evoque Convertible [w/video]

H Eve Moneypenny για τους λάτρεις του James Bond ξέρουν καλά ότι είναι η ιδιαιτέρα του πιο διάσημου Βρετανού μυστικού πράκτορα και στις τελευταίες δύο ταινίες (Skyfall και Spectre) τον ρόλο ενσαρκώνει η Naomie Harris.

Η 39-χρονη Αγγλίδα ηθοποιός πήρε μέρος στην φωτογράφηση του πρόσφατα παρουσιασμένου Range Rover Evoque

Convertible, με αυτή να πραγματοποιείται στην παραλία της Santa Monica, από τον φωτογράφο μόδας Ben Watts. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την προώθηση τόσο της ταινίας, όσο και του νέου μοντέλου της Land Rover.

Να θυμίσω, το ανοιχτό Range Rover Evoque, διατηρεί την ελκυστική εμφάνιση της απλής έκδοσης, αλλά στην θέση της σταθερής οροφής, έχει τοποθετήσει μία υφασμάτινη με αυτόματο μηχανισμό. Ο χειρισμός της οροφής γίνεται με ένα κουμπί στην κεντρική κονσόλα, σε ταχύτητες έως τα 48 km/h. Το κλείσιμο της διαρκεί 18 δευτερόλεπτα ενώ το άνοιγμα 21. Το μοντέλο είναι κατά 270 κιλά βαρύτερο από το κλειστό και αυτό γιατί εκτός του μηχανισμού που προσθέτει όπως και να έχει βάρος, χρειάστηκε ενισχύσεις ώστε να μην επηρεαστούν τα επίπεδα ακαμψίας, NVH και ασφάλειας. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος των αποσκευών, έχει χωρητικότητα 251 λίτρων είτε η οροφή είναι κάτω, είτε πάνω και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα