Η Lotus θέλει να έχει ίση αντιμετώπιση με τη Red Bull από τη Renault

Πολλά είχαν ακουστεί για μία πιθανόν μεγαλύτερη συνεργασία της Renault με τη Lotus, όλα αυτά όμως έρχεται ο απεσταλμένος του Auto Motor und Sport, Michael Schmidt να τα βγάλει αναληθή.

Σύμφωνα πάντα με τον Michael Schmidt,

η Lotus έχει ανακαλύψει ότι είναι η δεύτερη ή ακόμη και τρίτη στη σειρά πάνω στην καλύτερη εξυπηρέτηση που προσφέρεται από τον προμηθευτή κινητήρων της, την Renault.

Νωρίτερα, ο Schmidt είχε αποκαλύψει ότι η Lotus στην Κίνα έλαβε τελικά την τελευταία version του νέου turbo V6 κινητήρα της Renault, τον ίδιο ακριβώς που χρησιμοποιεί η ομάδα της Red Bull και της Toro Rosso από το Μπαχρέιν!!!

Ο Γερμανός ανταποκριτής ρίχνει και άλλες φωτιές, καθώς ισχυρίζεται ότι η Renault έχει επενδύσει μόνο το ήμισυ των χρημάτων πάνω στο πρόγραμμα των V6 της σε σχέση με αυτό της Mercedes, ενώ δεν ήταν σε θέση να παράγει ανταλλακτικά για όλες τις ομάδες που δίνει κινητήρες το 2014 και εξήγησε ότι η Red Bull σαν ανεπίσημη ομάδα της Renault παίρνει και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Από την άλλη δήλωσε ο Schmidt ότι στη Lotus τώρα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν την Renault για ισότητα με τη Red Bull, καθώς σύμφωνα με πηγές του Auto Motor und Sport ο κινητήρας που χρησιμοποιείται από τη Lotus είναι και έως 30 άλογα λιγότερα από αυτόν της Red Bull.

Η Red Bull υπερασπίζεται το γεγονός ότι τυχαίνει καλύτερης αντιμετώπισης, εξαιτίας της χρηματοδότησης του βασικού της χορηγού της Infiniti στην ανάπτυξη του κινητήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα