Η Land Rover ετοιμάζει “καυτή” έκδοση του Range Rover Evoque

Με το facelift να έχει παρουσιαστεί πριν από μερικούς μήνες, είναι δεδομένο ότι το Range Rover Evoque έχει ακόμα δρόμο να διανύσει μέχρι να παραδώσει την σκυτάλη στον αντικαταστάτη του. Σε κάποιο σημείο σε αυτόν τον δρόμο όμως, μάλλον θα αποκτήσει και μία πιο “πικάντικη” έκδοση.

Το πρώτο δείγμα δουλειάς του τμήματος Special Vehicle Operations της JRL ήταν το ικανότατο Range Rover Sport SVR. Τις ίδιες περιποιήσεις, μπορεί να δεχθεί άνετα και το Evoque.

Το Evoque θα συνεχίσει για άλλα 3 χρόνια και δεν λέω όχι σε τίποτα γιατί ο λόγος ύπαρξης του Special Vehicle Operations, είναι να πάρει αυτές τις τρεις οικογένειες και να κάνει ειδικές εκδόσεις σε όλες τους. Αυτή είναι η ομορφιά.

Δήλωσε ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της Land Rover, Gerry McGovern. Και συνέχισε, λέγοντας:

Ξεκινήσαμε με το Range Rover Sport SVR αλλά η συνταγή μπορεί να δουλέψει σε ολόκληρη την γκάμα των Range Rover. Δεν είναι αυτοσκοπός για το SVO να προσφέρει “καλύτερο”. Είναι όμως να προσφέρει περισσότερες επιλογές.

Αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα δηλαδή ο McGovern. Από κάποιο κτηνάκι των 400+ ίππων μέχρι περιορισμένες εκδόσεις ή ακόμα και one-offs. Μένει να δούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα