Η GM ίσως πτωχεύση ξανά, 7 πρώην υπάλληλοι της κάνουν απεργία πείνας, ράβοντας το στόμα τους [w/video]

Η General Motors ίσως έρθει ξανά αντιμέτωπη με την πτώχευση αφού οι πωλήσεις της δεν πάνε όπως θα ήθελε ο CEO της, Dan Akerson. Στην Αμερική οι άνθρωποι αγοράζουν όλο και περισσότερα Γερμανικά αυτοκίνητα, παρά Cadillac, στη Ευρώπη η Opel και η Vauxhall είναι σε κρίση εδώ και αρκετά χρόνια,

ενώ η Chevrolet κρατά κάπως, αλλά πλέον είναι περισσότερο Κορεατική και Ευρωπαική παρά Αμερικάνικη. Μόνο η Corvette κρατά ακόμη την σφραγίδα Made in USA, με την επόμενη Corvette C7 να φαίνεται ότι ίσως μας εκπλήξει ευχάριστα το επόμενο έτος.

Η GM είδε το πρώτο εξάμηνο του 2012, να μειώνονται τα καθαρά της έσοδα στο μισό σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011, ενώ και η μετοχή της βρίσκεται σε πτώση, μιας και σε σύγκριση με πέρυσι, η τιμή της αξίζει το μισό.

Ο Akerson έχει ξεκινήσει μια αναδιοργάνωση σε όλο τον όμιλο. Κίνηση απολύτως απαραίτητη αν δεν θέλει να χρεοκοπήσει για ακόμη μια φορά, μετά την καταστροφική κρίση του 2008 και του 200.

Στις σχετικές ειδήσεις επτά πρώην υπάλληλοι της στην Κολομβία, έχουνε ράψει τα στόματα τους κάνοντας απεργία πείνας, η οποία πλέον φτάνει τις τρεις εβδομάδες. Οι απεργοί έχουνε κατασκηνώσει έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία στη πόλη Μπογκοτά, και διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του εργοστασίου Colmotores της GM.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα