Η GM δεν μπορεί να βρει 139.592 αυτοκίνητα που ανακάλεσε

00:20 9/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Η General Motors, η εταιρία που έχει ανακαλέσει σχεδόν 29 εκατ. αυτοκίνητα μέσα στο 2014 -μέχρι στιγμής- αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να βρει 139.592 αυτοκίνητα τα οποία επηρεάζονται από τις προβληματικές μίζες.

Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα είναι Chevrolet Cobalt και Saturn Ion τα οποία είναι άνω των 10 ετών, με την GM να μην γνωρίζει τους τωρινούς ιδιοκτήτες τους, μιας και έχουν αλλάξει χέρια

και είτε βρίσκονται σε κάποια μάντρα αυτοκινήτων, είτε στο γκαράζ κάποιου ανθρώπου.

Η GM έχει επισκευάσει σχεδόν 693.000 αυτοκίνητα που επηρεάζονται από τις ελαττωματικές μίζες, ενώ προσπαθεί συνεχώς, με διάφορους τρόπους, να ειδοποιήσει τους οδηγούς των επηρεαζόμενων οχημάτων ώστε αυτοί να προσέλθουν στα κατά τόπους συνεργεία για να γίνει η αντικατάσταση των προβληματικών μιζών.

Στις σχετικές ειδήσεις, η GM έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 93 αιτήσεις αποζημίωσης από τα θύματα ή τους συγγενείς αυτών, λόγω των προβληματικών μιζών, με την εταιρία να δίνει τις αποζημιώσεις μέσα σε 90 ημέρες στις αιτήσεις που δεν χρειάζονται διευκρινίσεις και σε 180 ημέρες σε εκείνες που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα