H ανανεωμένη Ferrari FF με 700 άλογα θα παρουσιαστεί το 2016

21:42 8/8/2014 - Πηγή: AutoBlog

Όταν τον περασμένο Μάιο η FCA παρουσίαζε το 5ετές πλάνο για τη Ferrari, είχαμε δει ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θα ανανεώνει τα μοντέλα της κάθε τέσσερα χρόνια, με τη παρουσίαση μιας facelift έκδοσης.

Το πρώτο που πήρε το βάφτισμα του πυρός ήταν η California T, ενώ το 2015 ακολουθεί η 458 Τ, με κύριο χαρακτηριστικό και των δυο η τοποθέτηση turbo σε κάθε V8 μοντέλο της. Το 2016 ολοκληρώνεται ο 4ετές κύκλος ζωής της FF, με πηγές από τη Βρετανία να αναφέρουν ότι

το 4-θέσιο cruiser μοντέλο της Ferrari θα έχει μια άυξηση στην ιπποδύναμη του κατά 40 άλογα, φτάνοντας τα 700. Turbo κινητήρες στις F12 και FF δεν εξετάζονται καν, λόγω έλλειψης χώρου τοποθέτησης των τουρμπίνων αλλά και αυξημένων θερμοκρασιών που αυτές θα δημιουργήσουν στον χώρο του κινητήρα.

Το μοντέλο θα έχει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης, μέσω νέου ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης, ενώ είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί και ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αντικαθιστώντας το παλιό 7-τάχυτητο.

Τέλος, θα διαθέτει οροφή από carbon και ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ και το εσωτερικό θα αναβαθμιστεί, με κύρια προσθήκη το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με ενσωματωμένο το Apple CarPlay.

Keywords
Αναζητήσεις
jet ski 4θέσιο φωτο
Τυχαία Θέματα