Η Force India αρνείται ότι εξετάζει προσφορές για την πώλησή της

Πριν από μερικές ημέρες, διαβάσαμε ότι η Rich Energy ενδιαφέρεται για εξαγορά της ομάδας της Force India, προσφέροντας το ποσό των €230 εκατομμυρίων. Αυτές ήταν φήμες που κυκλοφόρησαν στα βρετανικά μέσα, και η ινδική ομάδα θέλησε να πάρει θέση σε ό,τι γράφτηκε.

Η ομάδα με έδρα το Silverstone εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση εξαγοράς που να εξετάζεται από

τους μετόχους, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για την έναρξη της φετινής σεζόν, ενώ διευκρινίζεται ότι η νέα VJM11 θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, κατά την έναρξη των δοκιμών, όπως άλλωστε και η Toro Rosso STR13, από την οποία έχουμε πάρει μία γεύση.

Μετά από τις πρόσφατες αναφορές των Μέσων σχετικά με την πώληση της ομάδας της Force India, οι μέτοχοι της εταιρείας θέλουν να διευκρινίσουν ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά που να εξετάζεται από πιθανούς επενδυτές. Η ομάδα είναι επικεντρωμένη στην έναρξη των χειμερινών δοκιμών την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο του 2018 στη Βαρκελώνη, την Δευτέρα στις 26 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα