Η Daimler σκέφτεται την αγορά της Aston Martin

Σύντομα, ο κατάλογος των εταιριών που ανήκουν στην Daimler, εκτός από την Mercedes-Benz, την Smart, την Maybach, την Freightliner και την ThomasBuiltBuses, θα μεγαλώσει με την προσθήκη της Aston Martin.

Οι Γερμανοί ήδη κατέχουν το 5% της Aston και συνεργάζονται με αυτή για τα μελλοντικά της προϊόντα αλλά από ότι φαίνεται, αυτό δεν είναι αρκετό για την Daimler. Υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως η προσθήκη της Aston Martin εμπεριέχει ρίσκα και κινδύνους που δεν πρέπει να πάρει αυτή τη στιγμή

η Daimler αλλά είναι και άλλοι που θεωρούν την Aston στολίδι που πρέπει να αποκτηθεί. Μέχρι στιγμής, τίποτε δεν είναι βέβαιο και το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πιθανότητες είναι 50:50.

Σε σχετικά νέα και επειδή η υπόθεση με την MV Agusta όχι μόνο δεν φαίνεται να “ξεθυμαίνει” αλλά ακούγεται ολοένα και πιο έντονα, η Daimler θα αποκτήσει την διάσημη και ιστορική εταιρία μοτοσυκλετών. Συγκριτικά με τα χρήματα που θα χρειαστούν για την Aston Martin, η MV Agusta είναι μικρή επένδυση και θα της επιτρέψει να “ανταγωνιστεί” το VW Group που απέκτησε την Ducati.

Keywords
Τυχαία Θέματα