Η CVC θ’ απολύσει τον Ecclestone αν κριθεί ένοχος

Οι περιπέτειες του Bernie Ecclestone με το γερμανικό δικαστήριο για την υπόθεση δωροδοκίας τού Gerhard Gribkowsky. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1 κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση, με τον Ecclestone να παραδέχεται επίσης επίσης ότι πλήρωσε ακόμα και τις ομάδες, για να υπογράψουν στη Συμφωνία Ομονοίας το 1998.

Με όλες αυτές τις κατηγορίες, το δικαστήριο ενδέχεται να τιμωρήσει τον Βρετανό, με τον συνιδρυτής τής CVC, Donald Mackenzie, ξεκαθαρίζει πως ο 83χρονος

θ’ απολυθεί σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Αν αποδειχτεί ότι ο κύριος Ecclestone έχει κάτι κάτι παράνομο, θα τον απολύσουμε. Ο Ecclestone μου είπε ότι ποτέ δε μου είχε πει ψέματα, και πρέπει να πω ότι πίστεψα ότι ξέχασε την πληρωμή των $40.000.000.

Η Formula 1 είναι μια επιτυχημένη επένδυση για τη CVC, εκτός από την αρνητική δημοσιότητα, και το σκάνδαλο αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα.

Σε αντίθεση με όσα λέει ο Mackenzie για την αρνητική διαφήμιση, ο 83χρονος είπε πρόσφατα ότι διαφωνεί με αυτό, λέγοντας μάλιστα πως είναι καλό για το άθλημα, επειδή έχουν μαθευτεί πολλά γεγονότα στον κόσμο.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα