Η BMW μας δείχνει την 8-Series καμουφλαρισμένη, teasάρει το Gran Coupe Concept

Μπορεί να έχουν διαρρεύσει οι πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της 8-Series, η BMW όμως δίνει δύο ακόμη teaser φωτογραφίες του μοντέλου.

Η έκδοση παραγωγής της νέας Σειρά 8 ακολουθεί τον σχεδιασμό του 8-Series Concept, διατηρώντας την επιθετική σχεδίαση, ωστόσο διαθέτει τις απαραίτητες αλλαγές.

Έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15, διαθέτει ευέλικτο σπορ σασί ενώ θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της Σειράς

7.

Θα προσφέρεται με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες με την έκδοση M8 να εξοπλίζεται με τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας 8αρας θα γίνει εντός του 2018 με την παραγωγή της να γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στην πόλη Dingolfing της Γερμανίας. Η νέα γενιά της 8αρας θα πωλείται σε κλειστή, σε Gran Coupe αλλά και σε ανοικτή έκδοση, με τις δύο τελευταίες να αναμένονται στην αγορά το 2019.

Παράλληλα η εταιρία έδωσε και μια teaser φωτογραφία του 8 Series Gran Coupe concept που θα παρουσιάσει στη Γενεύη την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα