Η Aston Martin teasάρει την DB11 κοιτώντας στο παρελθόν

Μπορεί να έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες της νέας Aston Martin DB11, αλλά αυτό δεν στερεί το δικαίωμα από την βρετανική εταιρία να συνεχίζει το παιχνίδι του teasing του νέου της sport μοντέλου. Το video προσφέρει μια ιστορική αναδρομή στα θρυλικά μοντέλα που έχουν βγει από το εργοστάσιο της, θέλοντας να μας τονίσει ότι η DB11 έχει και αυτό ανόθευτο DNA.

Η Aston Martin

θα παρουσιάσει επίσημα την DB11 στην έκθεση της Γενεύης σε λίγα 24ώρα, με τον σχεδιασμός της είναι εξελικτικός και επηρεάζεται από την DB10 του James Bond. Ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος διακρίνεται μια μικρή αεροτομή. Καπό από το καπό βρίσκεται ο νέος V12 5,2-λίτρων twin-turbo κινητήρας απόδοσης κοντά στα 600 άλογα, που έχει αναπτύξει μόνη της η Aston Martin.

Το βρετανικό σπορ μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στη νέα VH αλουμινένια πλατφόρμα της Aston Martin. Τα ηλεκτρονικά θα προέρχονται από την AMG, με την Aston Martin να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση, στον ήχο, αλλά και στη μείωση του βάρους. Γι’αυτό, η DB11 κάνει χρήση ελαφριών σύνθετων υλικών, με την κίνηση φυσικά να μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (πιθανώς 7 ή 8 σχέσεων).

Keywords
Τυχαία Θέματα