H Bentley επεκτείνει το Mulliner τμήμα της

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της ανανεωμένης Bentley Mulsanne, και κυρίως της έκδοση με μακρύ μεταξόνιο Grand Limousine, η βρετανική εταιρία σκοπεύει να επεκτείνει το ειδικό τμήμα για τις bespoke παραγγελίες, Mulliner.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, Wolfgang Durheimer, το τμήμα είναι στα πρόθυρα μια μεγάλης επέκτασης, και θα μπορεί να κατασκευάζει και one-off αυτοκίνητα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Το Mulliner είναι ένα περιουσιακό στοιχείο με ιστορία σχεδόν 500 ετών, αλλά το όνομα του δεν είναι γνωστό

και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο, τόσο για τους πελάτες, όσο και για εμάς για να αναπτύξουμε one-off ιδέες και να δούμε πού θα οδηγήσει. Υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές ιδέες που μπορούν να γίνουν, και κάποιες μικρής κλίμακας ιδέες μπορούν να αναπτυχθούν σε μεγαλύτερης κλίμακας.

Όταν ο Durheimer ρωτήθηκε για το αν το Mulliner θα μπορούσε να κατασκευάζει σύντομα κατά παραγγελία μοντέλα, το στέλεχος της Bentley απάντησε ότι αν κάποιος πελάτης θέλει κάτι μοναδικό και καλαίσθητο, θα προσπαθήσουν να το κάνουν πραγματικότητα, τονίζοντας:

Οτιδήποτε μεταβάλλει την αεροδυναμική, την ανάρτηση ή την ισορροπία των βαρών χρειάζεται προσεκτική εξέταση, δεν μπορείς απλά να παίζεις με αυτά τα πράγματα σε αυτοκίνητα ικανά για 310 χλμ/ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα