Η APR Ελλάδος αποκάλυψε το τελευταίο project της

Η APR είναι ένας βελτιωτικός οίκος γνωστός σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων του Group VAG και το Ελληνικό παρακλάδι της, μόλις παρουσίασε το πιο πρόσφατο project της. Το όνομα του; VW Scirocco GT 24 by APR Greece. Εξωτερικά, την παράσταση κλέβει το επιθετικό –και ανθρακονημάτινο- bodykit που αποτελείται από φτερά, προφυλακτήρες, αεριζόμενο καπόμ πόρτες και μαρσπιέ ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε

την τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος και τις εντυπωσιακές Vossen CV7 που με τον γκρι-κόκκινο χρωματισμό τους, ταιριάζουν άψογα με το wrap του οχήματος.

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες περί τίνος πρόκειται από το εξωτερικό, έρχεται το εσωτερικό για να το κάνει απόλυτα σαφές. Κάθε περιττή πολυτέλεια, απλά λείπει. Έχει αφαιρεθεί. Το μόνο που έμεινε, είναι το ταμπλό του Scirocco, αφού η καμπίνα είναι γδυμένη. Έχει τοποθετηθεί roll-cage, νέο τιμόνι, μερικά όργανα εποπτείας επιπλέον και νέα καθίσματα ενώ οι ζώνες είναι 5 σημείων της OMP.

Όσο για τα μηχανικά; Το αυτοκίνητο έφτασε στην APR ως ένα εργοστασιακό Volkswagen Scirocco, με δίλιτρο TSI κινητήρα, DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, DCC και ηλιοροφή. Την επόμενη κιόλας ημέρα, τοποθετήθηκε το K04 kit της εταιρίας, το μεγαλύτερο intercooler, η νέα εισαγωγή και η εξάτμιση της με το τελικό της Supersprint . Για να διαχειριστεί την επιπλέον ιπποδύναμη, το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με ρυθμιζόμενη, coilover ανάρτηση, νέες αντιστρεπτικές και σημαντικά αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης… και τώρα, είναι έτοιμο για πίστα!

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα