To Nissan Qashqai Premium θα κλέψει πωλήσεις από τα Audi Q3 και BMW X1

Τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, η Nissan είχε παρουσιάσει τα Qashqai και X-Trail Premium Concepts και πλέον η εταιρία σκέφτεται να περάσει στη παραγωγή την “Premium” έκδοση του Qashqai, η οποία πιστεύει πως θα κλέψει πωλήσεις από τα Audi Q3, BMW X1 και Mercedes

GLA.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού του πρωτότυπου, Darryl Scriven, δήλωσε πως η Nissan εργάζεται με το πως θα μπορούσε να προσαρμόσει υλικά όπως το δέρμα Nappa, το carbon και ειδικό σύστημα βαφής, ώστε να περάσει στη παραγωγή μια πολυτελής έκδοση του Qashqai.

Το Nissan Qashqai Premium Concept είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα, έχοντας χάλκινες λεπτομέρειες στους θόλους των τροχών, στο περίγραμμα των παραθύρων, στους προβολείς αλλά και στις ράγες της οροφής. Διαθέτει επίσης carbon διακοσμητικά και ζάντες 20″. Οι προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, προσθέτουν μια αίσθηση σπορ επιδόσεων, ενώ νέα είναι και η γνώριμη μάσκα τύπου “V”. Στο εσωτερικό του Qashqai Premium Concept υπάρχουν λευκές Nappa δερμάτινες επενδύσεις, σε συνδυασμό με καπιτονέ φινίρισμα στο κεντρικό τμήμα της πλάτης των καθισμάτων αλλά και της βάσης τους. Επίσης συναντάμε carbon σε απόχρωση του χαλκού, μαύρο σατέν χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο χρώμα, στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα