Γερμανός μετέτρεψε την BMW E36 του σε πισίνα…

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει για τα καλά και ένας Γερμανός δεν άντεχε να κυκλοφορεί με την E36 του η οποία δεν διέθετε κλιματισμό. Έτσι σκέφτηκε μια δημιουργική λύση, αλλά παράλληλα και παράνομη. Τι έκανε; Μετέτρεψε την BMW του σε πισίνα! Ναι πισίνα με ξύλινα διακοσμητικά, καρεκλίτσα, λουλουδάκια και όλα τα συναφή!

Ο κάτοχος της πισίνας-BMW σκέφτηκε να κάνει με αυτή μια βόλτα μέσα στους δρόμους της πόλης

Eibenstock κοντά στο Chemnitz της νότιας Σαξονίας. Παρέα με μερικούς φίλους του και με άφθονο αλκοόλ να ρέει στο αίμα τους ξεκίνησαν τις βόλτες μέχρι που τους αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός ξεκίνησε τη καταδίωξη του αυτοκινήτου όπου κατάφερε να το ακινητοποιήσει και να ξεφουσκώσει τα λάστιχα του. Έτσι η κινητή πισίνα δεν μπορούσε να πάει πουθενά πλέον. Όλοι οι επιβάτες της BMW πιάστηκαν να είναι μεθυσμένοι ενώ ο οδηγός τιμωρήθηκε και επειδή κυκλοφορούσε το αυτοκίνητο σε δημόσιους δρόμους, ενώ αυτό δεν διέθετε πινακίδες κυκλοφορίας και ασφάλεια. Το αν ή όχι η οδήγηση ενός αυτοκινήτου γεμάτο με νερό αποτελεί αδίκημα είναι κάτι που οι εισαγγελείς της Γερμανίας ακόμη το μελετούν.

[Πηγή: wochenspiegel-sachsen]

Keywords
Τυχαία Θέματα