Φήμες: Kevin Magnussen και Fernando Alonsο στη McLaren to 2015

Μπορεί η McLaren να έχει υπογράψει για το 2014 σαν πρώτο οδηγό της τον Jenson Button όμως όλοι αναμένουμε την ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού της. Από την άλλη όμως, το 2015 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την Βρετανική ομάδα καθώς θα είναι η χρονιά που θα επιστρέψει πάλι η Honda ως προμηθεύτρια κινητήρων της.

Η Ιαπωνική εταιρεία

όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν έχει ζητήσει από την McLaren να υπάρχει κάποιος οδηγός μεγάλου βεληνεκούς στην ομάδα. Οι φήμες συνεχίζουν να οργιάζουν και ο Fernando Alonsο φέρεται ως ο επικρατέστερος καθώς συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η Ιαπωνική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά ο Stefano Domenicali δηλώνει:

Δεν φοβάμαι ότι θα χάσω τον Fernando. Έχει συμβόλαιο μαζί μας και πρόσφατα ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει. Θέλει να κερδίσει για μας και εμείς θέλουμε να κερδίζουμε μαζί του.

Με βάση τα νέα δημοσιεύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας teammate του Ισπανού (αν μεταπηδήσει στην Βρετανική ομάδα) θα είναι ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Kevin Magnussen.

Ο Kevin Magnussen είναι γιος του πρώην οδηγού της F1, Jan Magnussen και έχει γεννηθεί στις 5/10/1992. Είναι μέλος του προγράμματος νέων οδηγών της McLaren και χθες κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Formula Renault 3.5 στην Ισπανία. Το όνομα του Kevin Magnussen έχει επίσης συνδεθεί για το 2014 με τη Marussia καθώς η Βρετανική ομάδα θέλει να δώσει εμπειρίες στον νεαρό πιλότο.

Ο νεαρός Δανός δήλωσε μετά την επιτυχία του στην Βαρκελώνη:

Είχα απόλυτα επικεντρωθεί στο να πετύχω αυτόν τον στόχο, επειδή δεν μπορείς να ονειρευτείς την F1 αν δεν το αξίζεις.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα