Έτσι θα ήταν το νέο Skoda Fabia RS

Με την Skoda να ξεκαθαρίζει πως δεν ετοιμάζει την RS έκδοση του ανανεωμένου Fabia, λόγω της μειωμένης ζήτησης του μοντέλου, ο Ούγγρος X-Tomi Design ετοίμασε μια rendering φωτογραφία από το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο που θα τοποθετούνταν απέναντι από τα VW Polo GTI, Fiesta ST και τα υπόλοιπα

μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Να θυμίσω πως το ανανεωμένο Fabia θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, με το μοντέλο να αποκτά για πρώτη φορά LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ζάντες μέχρι και 18 ιντσών και τέλος νέα περιφερειακά διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό του συναντάμε ελαφρώς αλλαγμένο πίνακα οργάνων, νέες επενδύσεις και αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 6,5 ιντσών. Μηχανικά, το Fabia θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον τρικύλινδο κινητήρα 1-λίτρου και τεσσάρων αποδόσεων.

Έτσι, στην βάση υπάρχουν οι ατμοσφαιρικοί με 60 και 75 άλογα, ενώ ακολουθούν οι TSI απόδοσης 90 και 115 ίππων, με τον τελευταίο να συνδυάζεται και με ένα 7-τάχυτο DSG κιβώτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα