Έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός της οροφής του Mazda MX-5 RF

H Mazda παρουσίασε τον περασμένο Μάρτιο τη νέα έκδοση του MX-5, που την ονόμασε RF, ενώ πριν λίγες μέρες η ιαπωνική εταιρία ξεκίνησε την παραγωγή του στο εργοστάσιο της στη Hiroshima της Ιαπωνίας. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα διατεθούν στις αγορές της Αμερικής και Ευρώπης άμεσα, ενώ οι πωλήσεις στην Ιαπωνία θα ξεκινήσουν στα τέλη του χρόνου.

Στο παρακάτω video,

όμως, θα δούμε την λειτουργία της αναδιπλούμενης μεταλλικής οροφής, με τον μηχανισμό να δείχνει εντυπωσιακός. Αυτός απασφαλίζει πρώτα την οροφή από την κορυφή του παρμπρίζ. Στη συνέχεια ανασηκώνει το πίσω πάνελ και το μετατοπίζει προς τα πίσω, με την υπόλοιπη διαδικασία να είναι απολαυστική.

Το όνομα του μοντέλου προέρχεται από το Retractable Fastback, που υποδηλώνει την αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή και το coupe στυλ του μοντέλου. λανσάρισμα του αναμένεται να γίνει Το MX-5 RF διαθέτει ένα νέο, και μοναδικό σχεδιασμό, αφήνοντας τους επιβαίνοντες να απολαύσουν μια νέα αίσθηση οδήγησης, διατηρώντας αμετάβλητες τις αξίες του MX-5 και όλες τις λεπτομέρειες για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα