Έτοιμη ακόμη μια Lamborghini Veneno Roadster

Η Lamborghini έχει ετοιμάσει ακόμη μια από τις εννέα Veneno Roadster που θα κατασκευάσει. Πρόκειται για την δεύτερη ανοικτή Veneno μιας και την πρώτη την είδαμε προ μηνών στο Beverly Hills. H συγκεκριμένη είναι βαμμένη στο νέο κόκκινο χρώμα, το “Rosso Veneno”, που έχει ετοιμάσει η Lamborghini, το οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο γι’αυτή.

Η κάθε μια ανοικτή

Veneno κοστίζει 3,3 εκατ. ευρώ, φυσικά χωρίς φόρους, πράγμα που σημαίνει πως εύκολα η τιμή της ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ! Φυσικά όλες έχουν ήδη πουληθεί και να θυμίσω πως η Veneno Roadster δεν διαθέτει καθόλου οροφή, αλλά ένα ισχυρό rollover bar, καθαρά για λόγους ασφαλείας. Σχεδιασμένη ώστε να φτάνει την αεροδυναμική στα άκρα, η Lamborghini Veneno Roadster είναι 100% νόμιμη στο να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους και στο πίσω μέρος της φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador, ο οποίος στη περίπτωσή της αποδίδει 750 άλογα, όσα και στην κλειστή έκδοση.

Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα. Η Veneno Roadster ζυγίζει 1.490 κιλά, έχοντας αναλογία 1,99 κιλών/ίππο, χαρίζοντας της έτσι εξωπραγματικές επιδόσεις. Στο εσωτερικό υπάρχουν Forged Composite carbon καθίσματα με ελάχιστα σφουγγάρια, νέος πίνακας οργάνων, CarbonSkin carbon διακοσμητικά και alcantara επενδύσεις.

[Πηγή: GT Spirit]

Keywords
Τυχαία Θέματα