H Honda θα έχει παρατηρητές στα φετινά GP

Στον πρώτο φετινό αγώνα Formula 1, η Honda έστειλε δύο παρατηρητές για να δουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι μελλοντικοί ανταγωνιστές της. Οι δύο απεσταλμένοι της ήταν ο Yasuhisa Arai, υπεύθυνος του προγράμματος F1 της Honda και ο Τεχνικός Διευθυντής, Kazuo Sakurahara.

Ως γνωστόν, η Ιαπωνική εταιρία θα προμηθεύει την McLaren

με κινητήρες από το 2015, έχοντας ήδη εγκατασταθεί στο Milton Keynes της Αγγλίας. Οι εγκαταστάσεις της αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο, με τον Arai να δηλώνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη του V6 κινητήρα τους:

Στην αρχή του προγράμματός μας, για τον νέο V6, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά τώρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς εξέλιξής του. Όπως είναι λογικό δεν υπάρχει νόημα σε ένα άθλημα που δεν μπορείς να κερδίσεις. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε συνεργαστεί με μια ομάδα ικανή να κερδίσει (McLaren).

H Honda όμως θέλει να κερδίσει πολλά περισσότερα από απλά τρόπαια, με την επιστροφή της στην Formula 1, καθώς η γνώση της μεθοδολογίας, με την οποία τα φετινά μονοθέσια χρησιμοποιούν τα καυσαέρια για να συσσωρεύουν ενέργεια, είναι κάτι το οποίο οι Ιάπωνες σκέφτονται να εφαρμόσουν και στα συμβατικά αυτοκίνητα που παράγουν.

[Πηγές: F1.com, JapanToday]

Keywords
Τυχαία Θέματα