Ετοιμάζεται ταινία για τον Ferruccio Lamborghini

Μετά την ταινία για την ζωή του Enzo Ferrari, ετοιμάσου να δεις στην μεγάλη οθόνη και την ζωή ενός άλλου “μεγάλου” της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο λόγος για τον Ferruccio Lamborghini, μιας και σύμφωνα με το Variety, μια εταιρία παραγωγής και διανομών ταινιών, η ΑΜΒΙ Group, έχει αγοράσει τα δικαιώματα για την ιστορίας της ζωής του Lamborghini και

σχεδιάζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας εντός του 2016.

Ο τίτλος ταινίας είναι “Lamborghini – The Legend”, με τον συνιδρυτή της AMBI και ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, ο Ιταλός Andrea Iervolino, να ήταν συμπαραγωγός στην ταινία “Ο Έμπορος της Βενετίας”, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο.

Τα γυρίσματα της ταινίας “Lamborghini – The Legend” θα γίνουν κυρίως στην Ιταλία, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου και η ταινία θα πραγματεύεται τη ζωή και το ξεκίνημα του Ferruccio από την κατασκευή τρακτέρ αλλά και το πως κατάφερε τελικά να κάνει την Automobili Lamborghini να παράγει supercars. Ο γιος του Ferruccio, o Tonino, θα χρησιμεύσει ως σύμβουλος στη ταινία, με το καστ της να μην έχει αποφασιστεί για την ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα