Επίσημο: Skoda Rapid 2013

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Rapid, την έκδοση παραγωγής του MissionL concept και θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τη Fabia και την Octavia με αρχική τιμή στη Τσεχία κοντά στις 13.000 ευρώ. Σε σχέση με το πρωτότυπο, το Rapid δεν δείχνει να έχει αλλάξει σημαντικά, με τις μόνες αλλαγές να εντοπίζονται στα μπροστά φωτιστικά σώματα, στις χειρολαβές και στην οροφή.

Είναι το

πρώτο μοντέλο που διαθέτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda με την μπροστά γρίλια να θυμίζει κάτι από Kia και ντεμπούτο θα κάνει στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη από το φθινόπωρο του έτους ενώ στη Κίνα θα ξεκινήσει να πωλείται από το 2013. Έχει διαστάσεις 4.48 μέτρα μήκος και 1.7 μέτρα πλάτος, με τον χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 460 λίτρα.

Θα φορά μια γκάμα 5 TSI κινητήρων και 2 TDI κινητήρων απόδοσης όπου ανάμεσα τους θα βρίσκεται ο 1.6 TDI απόδοσης 105 ίππων, ο 1.2 TSI απόδοσης 85 και 105 ίππων ενώ ίσως φορά και τον τρικύλινδρο 1.000αρη κινητήρα των VW up!, Skoda Citigo και Seat Mii. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε όσο πλησιάζει η έκθεση του Παρισιού.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα