Έκθεση Παρισιού 2012: Volkswagen Golf VII GTI Concept

Και το Volkswagen Golf VII GTI Concept, ή αλλιώς η pre-production έκδοση του νέου Golf GTΙ βρίσκεται στο Παρίσι. Η έκδοση παραγωγής του θα βγει στην αγορά την άνοιξη του 2013, στην έκθεση της Γενεύης και μηχανικά διαθέτει νέα ανάρτηση με το σώμα του αυτοκινήτου

να είναι κατασκευασμένο από ένα ελαφρύτερο χάλυβα υψηλής αντοχής αλλά και πολλά μέρη αλουμινίου όπως η οροφή και το καπό. Φορά το νέο ηλεκτρονικό μπροστά διαφορικό VAQ, το οποίο έκανε ένα από τα πρωτότυπα Golf GTI να γυρίσει στο Nurburgring 8 δευτερόλεπτα γρηγορότερα σε σχέση με την τωρινή γενιά.

Κάτω από το καπό φορά τον 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 220 ίππων και για πρώτη φορά, υπάρχει ένα προαιρετικό πακέτο το οποίο κάνει τον κινητήρα να αποδίδει 230 άλογα. Έχει μέγιστη ροπή 350 Nm ροπής και η VW υποστηρίζει ότι έχει μέση κατανάλωση 6,6 λίτρα/100 χλμ. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,6 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 246 χλμ/ώρα. Με το πακέτο με τα 230 άλογα, τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Διαθέτει κυψελωτή γρίλια, με κόκκινη γραμμή, νέες ζάντες 17″ και 18″, κόκκινες δαγκάνες φρένων, διπλές χρωμιομένες απολήξεις, αεροτομή και LED πίσω φωτιστικά σώματα. Η ανάρτηση του έχει χαμηλώσει κατά 15 mm και φορά νέους προφυλακτήρες και μαύρα πλαϊνά spoiler.

Στο εσωτερικό του  διαθέτει σπορ μπάκετ καθίσματα με τις χαρακτηριστικές καρό υφασμάτινες επενδύσεις, κοφτό δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων σε σχήμα golf με κόκκινες ραφές, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά με χρωμιομένες λεπτομέρειες, μαύρη οροφή, νέος πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη, κρυφός κόκκινος φωτισμός καθώς και αλουμινένια πεντάλ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα